091130



Sitter här i skolan och redigerar produktfoton. Jag har verkligen så himla mycket efter mig och jag vill bara blunda! Fast det funkar inte så, jag vill ha en spark i röven men jag tror att jag måste sparka mig själv. Jag hinner liksom inte med mig själv och ingen annan känns det som.

I helgen har jag tagit det lugnt. Det var nattöppet på fradagen och jag köpte mig ett par kängor som jag kanske kan lägga upp här. Jag tycker mycket om dem iallafall :) Lördagen mådde jag ganska kasst eftersom den jävla fläskvaccinationssprutan gjorde så jag hade ont i hela kroppen. Men till sist åkte jag till Filip och vidare till Evelina :) Söndagen var bara allmänt lugn!

Saknar lilla mamma. Puss!

091123

I helgen väntade massa jobb och norrmän, härligt härligt :)
På kvällen var jag ensam hemma och gick och la mig vid halv elva, känns fett fätt!
Hemkomst med konstig pojkvän!

091119

Ååh, vad jag vill ha den här skönheten i min famn. Skall bara spara lite mer så ska ni allt få se :) jag har verkligen tröttnat på min gamla laptop!

091118

Förlåååt för att jag är så dålig på att uppdatera, jag måste komma igång nu med min kamera. den ligger mest i min väska och skräpar :( men nu ska det bannemej bli lite ordning!
Idag hade vi nationellt prov i svenska, skrivdelen, ja jag vet inte riktigt hur det kommer gå men man får väl hoppas på det bästa. jag skrev om pinsamma föräldrar. ni vet nog vet nog vad jag pratar om..

091111




Sitter här och ska ha muntligt nationellt prov imorgon och gissa vad jag ska prata om. jo, min lilla mamma :) hoppas det går bra!

RSS 2.0